torsdag 4 september 2008

Här laddas upp med pulsvärmare.

Har haft lite problem med datan,men nu kommer jag i allafall in så jag kan skriva lite.Har inte suttit sysslolös(hemska tanke)här är lite bilder på det jag gjort.


Eget påhittat mönster på pulsvärmare.Dom svarta och blårandiga har fått lite pärlor som extra dekoration.Halvvantarna är stickade i Fabelgarn och med falska flätor som mönster.Dessa är stickade i dominorutor.Hittade på denna kombination för några år sedan.På innsidan(handflatan) har jag gjort en halvruta,så man har själva handflatan fri.Dessa är stickade i regia,fabel och hjertegarn.
Pulsvärmare gräver inte så djupa "hål"i mitt restlager men det minskar ju lite i allafall.
Nu "kliver"vi ju med stora steg mot höst och så småningom mot jul med alla dess marknader.Har planer på att sälja mina muddar.
Förra julen sålde jag en del.

8 kommentarer:

Ullo sa...

Du gör fin fina saker. Tack för alla fina bidrag! Det var en mössa som var lite liten, jag satte en hjälpsticke-lapp på den och barnen gillade den skarpt.
- den ska jag ha i skolan så alla får se, sa dottern.

Det vore kul att träffas, kanske ett stickcafé i höst?

Nu ska jag åka till Örebro för SVT intervjun...är lite nervös.

TruckerElin sa...

Hej! Fina saker du gör, gillar halvvantarna med falska flätor.. Finns det nåt mönster på dom kanske? :)
Jag tänkte säga också att jag har satt ut en liten utlottning på min blogg nu där alla som stickar eller virkar eller så till hjälpstickan i september och oktober är med i lottning om en stickrelaterad present. Kanske vill Du vara med?

Soili sa...

ullo= Kul att dottern gillade en av mössorna.Visst kan vi träffas.Vilket stickcafé brukar du besöka??

truckerelin=Inget mönster till halvvantarna.Jag tog 50 maskor + fabel garn och stickor 2,5 och flätmönstret från stickameras.se månadssockan.Sedan finns det ju en massa vantmönster som man kan kolla på hur man går tillväga med själva vanten.Om man är ovan att sticka vantar.

Pitepärlan sa...

Hejsan Soili!
Vill bara säga att du är en hejare på att göra saker :-)
Alltid lika kul att vandra runt i dina bloggar.
Kram Charina

Nina BF sa...

Gillar verkligen dina egendesignade dominohalvvantar! Jättesnygga!

Min tråd sa...

Härliga halvvantar i fabelgarn!

Pärlmudden sa...

Hej!
Tack för din kommentar på min blogg. Jag gillar dina också och är ofta inne o kikar. Men precis som du har jag kanske osynliga fotspår...
Gillar dina pulsvärmare. Hur gör du de med volangerna i framkanten?
Ha en skön helg!
Kram Pärlmudden

stickgalen! sa...

Jamen så fränt! Muddar med dominorutor! Det bara måste jag få tid över att prova! Förresten jätte fin filt på din startsida! Du inspirerar verkligen!
//S-G mormor