måndag 22 februari 2010

Garnfunderinga och virkade rutor.


Det här är ett bra handarbete att ta till under tiden man funderar på vad man ska sätta igång med som nästa projekt......låter helt galet....men som sticknörd så har man rätt och vara lite galen.När jag sitter med en stickning så är det full fart uppe i hjärnkontoret(åtminstone mitt)
Tex=Acrylgarn..va ska det bli av det? Rutor till filtar?? det värmer ju inte så mycke men är lätttvättat.Till sockor...nja...inte så värmade där heller.Sjalar...kanske.
Mohair-som är köpt på 90 talet.Ska jag blanda med annat garn och sticka mössor?eller halsdukar?Ja sjalar kan man ju göra.
Bomullsgarn mest vitt och äggskal-(skulle bli gardiner)-vad gör man med vitt bomullgarn.
Dessa funderingar är ett resultat av att jag har varit på Symässan.

När jag ser så mycke garn vaknar mitt andra jag och lyfter ett varnande finger....nänänä....aja baja...inte köpa.Du vet att det finns...en massa orört garn i dina påsar.

Lite blev det i allafall.Säkerhetsögon och lite bomullsgarn(hihihi)i bra färger till amisar.
Härvan ska bli en sjal till mej själv.


2 kommentarer:

Mia sa...

Så kul, jag ser ju att du har virkat lite olika modeller, bara så synd att jag inte fick klicka bildet.. hade varit kul att se modellerna på lite närmare håll. Sitter här med ett kilo restgarner men får inte bestämt mig om jag ska virka eller sticka rutor.. det blir väl en råd..
Ha en fin kväll :)

The Willow Fairy sa...

Lite får man väl unna sig...

Jag har också en hel del virkgarn liggande och jag virkar ju inte något nu för tiden - vad ska jag göra med det? Kommer du på något så blogga om det så jag får ta del av inspirationen.