lördag 16 juli 2011

Ojojoj....inte bra att rota i garderoben......

Titta va'jag hitta !!!!!!! En massa lappar,både virkade och stickade.
Nå ja.....i ärlighetens namn så har jag vetat om dessa lappar,men jag har förträngt dom.
Nu har dom i allafall kommit fram i dagsljuset,så nu ska dom årgärdas.
För ett antal år sedan så var jag med i en lappbytes blogg.Vi virkade 2 lappar var och skickade till varandra.Det var riktigt spännande.nu ska alla dessa lappar få bli filtar till Kongobabisar.
Dom stickade lapparna är av ull(tror jag)så av dom dår det bli en filt till Lettland.

Dom här virkade....ja ..varifrån dom kommer,det har jag inte en blekaste aning om.Någon har väl planerat och göra ett överkast...eller nåt...och jag har fått hela klabbet.Har säkert fått resten av garnet också.Det har jag inte ens letat efter...ännu.
Lapparna får bli till filtar dom också.Ska nog bygga på med lite färger,så filtarna blir lite gladare.
Sen ska dom till insamlingen.
Det är så bra med den här insamlingen till Kongo.Behöver inet kosta på dyra porton,eftersom Tidningen Dagen's redaktion finns på Kungsholmen.
Filtar väger ju en hel del.
Ja...nu har jag avslöjat vad som dolde sej i min garderob:)i EN påse.
Det finns säkert fler överraskningar,men det får räcka med det här så länge.
Nu gäller det att fullfölja och avsluta vad jag planerat.

3 kommentarer:

4U2! sa...

Någonstans vet jag att jag har fint garn från en tid jag köpte massor och trodde jag skulle sticka mycket ... det har gått många år emellan. :)

Sanne sa...

Jaha, fler som "fyndar" i garderoben, livsfarligt! Alla dåliga samveten som kommer i dagen... Men det ÄR bra med insamlingar att göra saker till för man känner att det kommer till nytta och inte bara läggs tillbaka i garderoben.

StickochVirka sa...

En påse var inte så farligt Soili (fniss), jag har en hel del påsar men inte 4 hyllor fulla i alla fall. Ja, ja man ska något att göra i höst också. Nu reser jag på semester till Mallorca i två veckor och tar inte med varken stickning eller virkning, däremot får barnbarnet Nathalie, 4,5 år följa med så det blir fullt upp att göra. Jag får sända iväg alla mössor jag gjort till Kongo när jag kommer hem igen. Ha det så gott!