onsdag 21 september 2011

Både stickat och virkat.

Av det här garnet skulle jag sticka en babyfilt...men filten blev inte bra så jag froggade upp allt.Garnet har legat....och legat....ett år(eller så)Nu ska det istället få bli babysockor mm.Här är det en Tuulasocka på gång,stickat på 2 stickor.Jag gillar inte och sticka aviga varv på 4 stickor,så då är det här alternativet bra tycker jag.
Sen har jag virkat upp en massa små slattnystan som inte räcker till någonting alls.Här växer dom till sej till små rutor.Mönstret på rutorna är från en HJ tidning (nr 15 2011)Där hade dom virkat en väska av rutorna.
Har ingen aning om vad det ska bli av mina rutor.Lite spännande är det.Jag hinner planera mycke under tiden jag virkar dom :)
Det blir en blå kant ytterst,i allafall,så långt har jag planerat, har kvar mest av det blå garnet(som skulle bli ett överkast någon gång på-80 talet hihihi)

1 kommentar:

Rapport till Vänfors sa...

Har suttit och tittat inlägg efter inlägg och är helt chockad, herregud kvinna, du är ju fullständigt makalös. Hur kan en människa åstadkomma så mycket på så kort tid och dessutom skänka i princip allt till främmande människor? Den största och varmaste av kramar till dig. Är säker på att det finns nåt som kallas en indiantjänst, vilket innebär att om man gör en okänd människa en tjänst så kommer den tillbaka, fast på ett sätt man aldrig kunnat förvänta sig.
Önskar dig all lycka i livet och må dina stickor aldrig krokna.
Kram Annika